Slovenija

[FOTO] Hišina Sladoledologija, sladoled na znanstven način

Ljubljana, 18.07.2015, 13.38, D.S./STA

Hiša eksperimentov je na Mesarskem mostu v Ljubljani pripravila Hišine Sladoledologije, znanstveni šov, ki se je končal z izdelavo sladoleda iz svežega sadja s tržnice in tekočega dušika. Gre za okusno in zdravo znanost, ki ne redi in podarja vitamine, hkrati pa nudi poletno osvežitev na malo drugačen način, pravijo v Hiši eksperimentov.

Foto galerija

Vir: Zaklop
 

Hišina Sladoledologija bo na ogled še 25. julija ter 1. in 8. avgusta. Ogled dogodivščine in sladoled sta brezplačna, v primeru dežja pa bo Sladoledologija potekala v Hiši eksperimentov na Trubarjevi ulici.

Spremljajte naše zgodbe tudi na Twitterju in Facebooku!

Komentarji